HOME I  English I  French  Flemish
Aanvraag voor
VISUM voor India
In
Belgie
POSTAL INDIENEN- TOERISTEN VISUM
POST

LET OP: Post-applicaties zijn alleen van toepassing op Belgisch grondgebied, Post-applicaties zijn NIET van toepassing in Luxemburg. De aanvragers in Luxemburg moeten aanvragen in ons centrum in Luxemburg.

Dien een visumaanvraag in

Let op: aanvragen die per post worden verzonden, duren langer om te verwerken dan aanvragen die bij het loket in België worden ingediend. In het geval van dreigende reizen, is het aan te raden uw aanvraag in te dienen bij de balie in Brussel. U dient een minimum van 12 werkdagen (exclusief leveringsvertragingen) toe te voegen aan de minimumtijden die worden vermeld op onze pagina's met verwerkingstijden (per aangevraagde dienst). De beslissing om de duur van het visum toe te staan, wordt uitsluitend door de Ambassade van India gemaakt.

Waarschuwing: alle onvolledige aanvragen of aanvragen die vergezeld gaan van een onjuiste of onvoldoende betaling worden niet geaccepteerd en worden op eigen kosten aan de aanvragers geretourneerd. De servicekosten worden ook in dergelijke gevallen geïnd.

Uw aanvraag moet naar het volgende adres worden gestuurd:

VF Services (UK) Limited, Visumaanvraagcentrum van India,

19, Avenue Emile De Mot, 8e verdieping,

1000, Brussel, België.

Plattegrond van Ambassade van India, Brussel naar het nieuwe kantoor

Een visumaanvraag indienen in 4 eenvoudige stappen

Stap 1: vul uw aanvraag online in, print deze en onderteken deze. Voeg alle relevante documenten bij die vereist zijn voor uw aanvraagformulier, in overeenstemming met de categorie toeristenvisa, uw nationaliteit of herkomst, indien relevant.

Stap 2: druk aanvraagformulier af en vul de checklist voor postapplicaties in

Stap 3. Controleer de berekening van de totale betaling (klik hier)

Stap 4: Klik hier om de verzending van uw terugkeer van het paspoort samen met het toeristenvisum via een beveiligde koerier te regelen. Gelieve de rekening van de weg duidelijk in HOOFDLETTERS met persoonlijk mobiel nummer te vullen en bij de aanvraag te voegen.

Stap 5: zet uw aanvraag op het lokale postkantoor, zoals hierboven vermeld.

Om je paspoort teruggestuurd te krijgen

Schrijf u voor elk paspoort in op onze "Bezorgdienst", waarbij wij het arrangement zullen maken om uw paspoort te verzenden met een beveiligd koeriersbedrijf zodra we het van de Ambassade van India ontvangen. Om veiligheids- en verzekeringsredenen is het niet mogelijk voor ons om uw paspoort in gewone post of met vooraf betaalde enveloppen in te leveren.

In het geval dat de wijze van collectie verandert (alleen uitzonderlijke omstandigheden), houd er dan rekening mee dat er geen restituties worden gegeven en we kunnen geen garanties geven om aan uw verzoek te voldoen.

Geaccepteerde betalingswijzen:

Wijze van betalingen:

Aanvragers die hun aanvraag voor een toeristenvisum via de post willen indienen, kunnen een betaling via online bankoverschrijving doen naar het account van VF Services (UK) Ltd. U moet het betalingsbewijs bij de aanvraag voegen. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info.inbe@vfshelpline.com

Voer de betaling uit ten gunste van het rekeningnummer

"VF Services (UK) Limited, Brussels"

BE 77 7350 3185 0542 BIC: KREDBEBB

Vermeld uw naam, paspoortnummer en aanvraagnummer in betalingsformaat van online bankieren om uw betalingskosten te bepalen.

Neem alsjeblieft geen geld op in je enveloppe voor poststukken. VFS is niet verantwoordelijk voor het verlies van contanten.

Houd er rekening mee dat aanvragen pas worden verwerkt nadat de juiste visumkosten en servicekosten zijn betaald

Let op: betalingen met contant geld, persoonlijke cheque, bedrijfcheques of kaart worden niet geaccepteerd. Als u wilt, kan één betaling worden ingesloten wanneer uw postpakket meerdere aanvragen bevat.

Copyright . All rights reserved I Disclaimer | PRIVACY VERKLARING | COOKIESBELEID | VOORWAARDEN