HOME I  English I  French  Flemish
Aanvraag voor
VISUM voor India
In
Belgie
Visum categorieën
Alle buitenlanders, onder wie kinderen, een visum nodig om India in te voeren. De enige uitzonderingen zijn de onderdanen van Nepal en Bhutan, die kan India zonder visum. (Opmerking: Nepalese onderdanen visum nodig als het invoeren van India naar China).

Visumkosten een keer gestort kan niet worden terugbetaald, zelfs als gevraagde dienst wordt gewijzigd of niet wordt verleend. Geldigheid van het visum gaat in op de datum van afgifte.

Buitenlanders invoeren van India op lange termijn een visum geldig voor meer dan 180 dagen moet voldoen aan de desbetreffende inschrijving formaliteiten. Alle personen die in het bezit Student Visa, Visa en Werkgelegenheid onderzoek Visa, die geldig zijn voor meer dan 180 dagen nodig om zich geregistreerd bij de dichtstbijzijnde Foreign Registration Office (FRO) of buitenlanders Regional Registration Office (FRRO) binnen 14 dagen na aankomst in India .

Voor alle andere soorten visa die geldig zijn voor meer dan 180 dagen registratie vereist alleen als de persoon is van plan om meer dan 180 dagen verblijf op een enkel bezoek. Deze registratie dient te gebeuren in een zo vroeg, maar zeker vóór het verstrijken van 180 dagen vanaf de datum van binnenkomst in India.

Visakosten en servicekosten klik hier
Copyright . All rights reserved I Disclaimer | PRIVACY VERKLARING | COOKIESBELEID | VOORWAARDEN