HOME I  English I  French  Flemish
Aanvraag voor
VISUM voor India
In
Belgie
Wet Bescherming polis
India Visa Application Center
Brussel Data Protection Notice

Welke informatie hebben wij verwerkt?
Deze aankondiging heeft betrekking op alle informatie die wij van u in verband met uw aanvraag voor een Indiaas visum , met inbegrip van informatie die u via gedrukte en website aanvraagformulieren en paspoorten en andere documenten die u verstrekt . Deze informatie omvat uw naam , adres en contactgegevens , geboorteplaats, paspoortgegevens, werkgelegenheid details en reisgegevens .
Welke doeleinden wij uw informatie verwerken voor ?
Wij gebruiken uw gegevens ten behoeve van het verstrekken van je diensten met betrekking tot uw visumaanvraag , en wij uw gegevens ook doorgeven aan de ambassade van India in Brussel die het gebruiken om uw visumaanvraag te verwerken . Uw informatie zal ook afzonderlijk worden bewaard door de Indiase regering in overeenstemming met hun beleid inzake gegevensbescherming.

Waar u alle betalingen aan ons per kaart , met inbegrip van krediet-of debetkaart , of een online of elektronische middelen , dan kunnen wij uw gegevens doorgeven aan onze payment processor , maar slechts in de mate die nodig is voor de doeleinden van de verwerking van betalingen . Ze zullen het gebruiken voor de doeleinden van de verwerking van uw betaling .

We zijn niet van plan om uw informatie te gebruiken voor andere doeleinden , behalve dat als je toestemming hebt gegeven , kunnen wij uw informatie gebruiken ten behoeve van het verzenden van je gerelateerde marketing informatie ( zoals advertenties luchtvaartmaatschappij) , die normaal wordt opgenomen door ons als we het rendement van uw paspoort om u en / of per e -mail naar u toegestuurd als u ons een e - mail adres hebben gegeven .
Waar komen wij uw informatie te verwerken ?
Uw informatie wordt door ons in het Verenigd Koninkrijk . Het zal ook worden ingezien en verwerkt door ons callcenter en visa verwerking onderaannemers , momenteel gevestigd in Hyderabad en Mumbai , India . Elke overdracht van uw persoonsgegevens aan India worden gemaakt in overeenstemming met de Data Protection Act 1988 en met de Belgische Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens .
Uw recht op toegang
In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens 1998 en met de wet van de 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens , hebt u het recht op toegang tot en de informatie die op u betrekking wijzigen . Als u wenst om dit recht uit te oefenen en om de communicatie van de informatie die op u betrekking heeft te verkrijgen , neem contact VF Services ( UK) Ltd , 350 Avenue Louise , 1e verdieping B - 1050 Brussel België .
Copyright . All rights reserved I Disclaimer & Algemene Voorwaarden |  Wet Bescherming polis | Privacy verklaring