HOME I  English I  French  Flemish
Aanvraag voor
VISUM voor India
In
Belgie
Visum aanvraag procedure
Step 1 : Klik, "All About Visa". Bevestig het type visum op basis van de reden van uw reis, maken geen bevestigde reserveringen.
Step 2 : Na het selecteren van het visum categorie in "All About Visa". Klik op (Checklist en aanvullende formulieren) om uw online aanvraagformulier in te vullen.
Step 3 : Als de aanvraag is voltooid, moet u downloaden en uitprinten van alle vorm / s, lezen en volledige Checklist, Print Verklaring formulier en onderteken het, Fotokopie van de Belgische / Luxemburgse verblijfskaart te worden bevestigd met alle toepassingen, plakken foto's een op de voor rechterbovenhoek van vorm en andere op de tweede pagina onder de handtekening. Nieten alle documenten bij elkaar te brengen en in persoon aan de India Visa Application Center in Brussel, Antwerpen of Luxemburg.
Step 4 : Controleer betalen, betalingsmogelijkheden en de benodigde bewijsstukken. Al deze details zijn te vinden in de betreffende visum categorieën onder de sectie. Let op, vergoeding wordt berekend in deze formule (Visa kosten + ICWF fee + Service kosten = Totale leges te worden neergelegd door de aanvrager).
Step 5 : Teken vorm / s wordt aangegeven plaatsen.
Step 6 : Zorg ervoor dat foto's zijn strikt volgens specificaties (50mmx50mm). Photo Booth te Brussel is geïnstalleerd om de aanvragers te vergemakkelijken om foto's te nemen op een normale prijs van 6 euro.
Step 7 : Controleer verwerkingstijd van uw reis dienovereenkomstig plannen.
Step 8 : Bevestig alle ondersteunende documenten die nodig zijn volgens de checklist. Zorg ervoor dat uw aanvraag volledig is. Onvolledige aanvragen kunnen niet worden aanvaard.
Step 9 : Dien uw aanvraag samen met het paspoort en de vereiste documenten bij een van onze India Visa Application Centre in Brussel, Antwerpen en Luxemburg (adres van IVAC) per persoon aan de respectieve officier.
Step 10 : "Volg uw sollicitatie" online.
Copyright . All rights reserved I Disclaimer | PRIVACY VERKLARING | COOKIESBELEID | VOORWAARDEN