Home  I  English I  French I  Flemish
Aanvraag voor
VISUM voor India
In
Belgie
Introductie

Welkom op de website van de India Visa Application Centre in Brussel

De India Visa Application Center is gemachtigd door de ambassade van India in België op de aanvragen voor Visa accepteert, applicatie-kosten en terug te keren paspoort / documenten te verzamelen aan de aanvragers.

Alle aanvragen worden beoordeeld en besloten door de Ambassade van India, Brussel, België.

India Visa Application centrum wordt beheerd door VF Services (VK) Limited. De beslissing tot toekenning of weigering van een visum wordt uitsluitend door de officieren bij de ambassade van India in Brussel. Medewerkers van India Visa Application centrum hebben geen rol of invloed op de uitkomst van een applicatie.

Let op: alle kandidaten zijn zelf verantwoordelijk voor de toepassingen die zij dienen. Elke valse documenten of andere verkeerde voorstelling van informatie ter ondersteuning van hun aanvraag hebben een directe invloed op het oordeel van de toepassing ervan door de Ambassade van India in Brussel, België.

U kunt uw aanvraag in onze twee vestigingen in België (Brussel, Antwerpen) en Luxemburg.

Delegatie die naar India gaan om de wereldwijde ondernemersconferentie (Entrepreneurship Summit ) 2017 bij te wonen die behoren tot landen die in aanmerking komen voor een e-Visa-regeling, kunnen gebruik maken van de faciliteit van e-Business Visa.

Dergelijke Delegeren waar zijn landen niet in aanmerking komen voor e-Visa, kunnen zich voor een gewone (Regular Visa) Business Visum aanvragen.

Let op

Zorg ervoor dat je niet je reisplannen af te ronden vóór de ontvangst van de dienst waarvoor u zich heeft aangemeld voor.
Houd er rekening mee dat de geldigheid van een visum begint op de datum van eiste op het aanvraagformulier.
Postal applicaties worden niet geaccepteerd bij een van centrum. Gelieve uw aanvraag in persoon, reisbureau of via representatieve alleen.
De ambassade volgt een mix van voorgeschreven Indiase en België feestdagen. De VFS Centrum hetzelfde doen. Om ervoor te zorgen dat u niet op kantoor te bezoeken op een gesloten vakantie, controleer dan de Holiday Programma van de VFS centrum waar u een aanvraag voor een bezoek aan het.

Doorlooptijden variëren, afhankelijk van verschillende overwegingen. Gelieve de relevante doorlooptijden.

Diensten worden verleend op het oordeel van de regering van India. Kosten worden niet terugbetaald, zelfs als diensten aangevraagd wordt afgewezen na verwerking.

Alle aanvragers van een visum het paspoort moet ten minste geldig zijn voor de 180 dagen. Kandidaten zijn zelf verantwoordelijk voor de toepassingen die zij dienen. Elke valse documenten of andere is representatie van informatie ter ondersteuning van hun aanvraag hebben een directe invloed op het oordeel van de toepassing ervan door de Ambassade van India in Brussel, België.

Deze site bevat belangrijke informatie over het visum aanvraagprocedure en de bijbehorende details. Zorgvuldig doorlopen van de site alvorens een visumaanvraag.
 
VISA APPLYING PROCESS
Step 1 : Klik, "All About Visa". Bevestig het type visum op basis van de reden van uw reis, maken geen bevestigde reserveringen.
Step 2 : Na het selecteren van het visum categorie in "All About Visa". Klik op (Checklist en aanvullende formulieren) om uw online aanvraagformulier in te vullen.
Step 3 : Als de aanvraag is voltooid, moet u downloaden en uitprinten van alle vorm / s, lezen en volledige Checklist, Print Verklaring formulier en onderteken het, Fotokopie van de Belgische / Luxemburgse verblijfskaart te worden bevestigd met alle toepassingen, plakken foto's een op de voor rechterbovenhoek van vorm en andere op de tweede pagina onder de handtekening. Nieten alle documenten bij elkaar te brengen en in persoon aan de India Visa Application Center in Brussel, Antwerpen of Luxemburg.
Step 4 : Controleer betalen, betalingsmogelijkheden en de benodigde bewijsstukken. Al deze details zijn te vinden in de betreffende visum categorieën onder de sectie. Let op, vergoeding wordt berekend in deze formule (Visa kosten + ICWF fee + Service kosten = Totale leges te worden neergelegd door de aanvrager).
Step 5 : Teken vorm / s wordt aangegeven plaatsen.
Step 6 : Zorg ervoor dat foto's zijn strikt volgens specificaties (50mmx50mm). Photo Booth te Brussel is geïnstalleerd om de aanvragers te vergemakkelijken om foto's te nemen op een normale prijs van 8 euro.
Step 7 : Controleer verwerkingstijd van uw reis dienovereenkomstig plannen.
Step 8 : Bevestig alle ondersteunende documenten die nodig zijn volgens de checklist. Zorg ervoor dat uw aanvraag volledig is. Onvolledige aanvragen kunnen niet worden aanvaard.
Step 9 : Dien uw aanvraag samen met het paspoort en de vereiste documenten bij een van onze India Visa Application Centre in Brussel, Antwerpen en Luxemburg (adres van IVAC) per persoon aan de respectieve officier.
Step 10 : "Volg uw sollicitatie" online.
 
Copyright . All rights reserved I Disclaimer | PRIVACY VERKLARING | COOKIESBELEID | VOORWAARDEN
Zoeken
     
 
   Click Here   
Search